top of page

Juhi terviseprogrammi kohvihommik

Hea juht! Kas ka Sina oled üks neist, kes kriise ja muutusi juhtides ning töist karjääri edendades on unustanud oma tervise? Püüad ennast veenda, et praegu on nii vaja ja et jõuad tervisega tegeleda ... homme. Stopp!


Sa ei saa olla hea juht ja Sa ei saa teha häid otsuseid, kui Su tervis pole hoitud. Kui Sa ei anna endale võimalust elada tervena juba täna.


Tule ja tee oma tervisele head meie uues, just juhtidele mõeldud ja

neljast moodulist koosnevas terviseprogrammis

Miks selline programm? Miks nüüd?

Vaimne tervis ja füüsiline vastupidavus on juhi töös olulised. Ometi on just viimased aastad toonud meie ette järjest uusi ja uusi lugusid juhtidest, kes on andnud endast liiga palju. Nad on läbi põlenud. Ära lase endaga nii juhtuda. Õpi teiste vigadest.


Tule 13. aprillil osalema Tervisekoda MASH kohvihommikule!


Kohvihommikul pakume Sulle võimaluse võtta aeg maha, et mõelda:

millist tulevikku Sa endale ehitad (ehitada tahad),

millise hinnaga Sa seda teed (kas saab paremini),

mis seisus on Sinu energiavarud tegelikult ja

kuidas see programm võib Sind aidata.


Kohvihommikul osalemine on Sulle tasuta. See toimub Tallinnas, Vana-Viru tn 4 (III korrus).

Algus kell 10.00 ja lõpp kell 12.00.

Uksed avame kell 09.40 tervisliku tervitusampsuga.


Kohvihommiku viivad läbi:

Helle Kahro - koolitaja, NLP terapeut, Coach

Hille Luht-Pihelgas - koolitaja ja DiSC sertifitseeritud konsultant

Malle Lutsoja - koolitaja, nõustaja ja Tervisekoda MASH juhatuse liige


Oled oodatud osalema!


Palun anna oma osalemisest teada hiljemalt 6. aprilliks.

Registreerumine: info@mashtervis.ee või telefonil 5210325

(Vajalik info registreerumisel: ees- ja perekonnanimi, e-posti aadress, kuhu soovid saada ürituse kutse, telefoninumber ja oma organisatsiooni nimi).



Helle on koolitaja ja NLP terapeudina tegutsenud üle 20ne aasta.

Alates 2018. aastast on Helle abiks ka coachina (Master Practitioner Coach).


Helle jagab oma teadmisi ja kogemusi valdkondades, mis on tänases VUCA maailmas toimetulekuks ülivajalikud igaühe jaoks: stressijuhtimine, enesejuhtimine, eneseregulatsioon, suhtlemispsühholoogia ja -oskused, suhete ja koostöö juhtimine meeskonnas, konfliktidega toimetulek jne.


Helle koolitustel osalejad on tema kohta öelnud nii: väga innustav, hea esineja, palju praktilisi näiteid. Sain, lisaks käitumisnäidetele, teada ka palju iseendast. Nii positiivne ja optimistlik lähenemine. Väga palju näiteid elust enesest.


Hille on koolitajana tegutsenud 1998. aastast. Selle aja jooksul on ta koolitanud nii juhte kui spetsialiste väga paljudes organisatsioonides ja näinud, kui tähtsal kohal on töistes suhetes üksteise mõistmine ja aktsepteerimine, üksteise ärakuulamine ja koostööle kohandumine.


Selleks, et anda koolitustel osalejatele iseenda ja teiste paremaks mõistmiseks ning koostöö edendamiseks sobivaid praktilisi tööriistu, läbis Hille 2006. aastal DiSC-metoodika koolituse ning on end sellel teemal järjepidevalt edasi arendanud (sertifikaadid: Everything DiSC Workplace ®, 2018, Wiley; Everything DiSC; DISC® 363° for Leaders; FranklinCovey Co, “Aligning goals to results” ™, 4 Disciplines for Execution for Managers” ™, Coaching, 4DX 3.0 Facilitator jt)


Hille koolitustel osalenud hindavad tema tööd väga kõrgelt: väga professionaalne; täpselt selline peabki koolitaja olema, edu!: teab, millest räägib; praktik.


Malle sai täiskasvanute koolitamise esimesed kogemused 12 aastat tagasi meeskonnatöökoolituste läbiviimisel. Nõustajakogemust on tal tänaseks üle 7 aasta.

Meeskondlikkus, oskus teha koostööd ja tööl üksteisega pingeid tekitamata suhelda - need teemad on ka täna Malle jaoks põnevad ning ta peab neid tööstressi vähendamisel ja vaimse heaolu hoidmisel ülioluliseks.

2015. aastal lõpetas Malle A. Sootsi Tervisekooli tervisenõustajana (toitumise alal). Jätkuv huvi terviseteemade vastu viis Malle järgmiste koolituste ja kursusteni, sh. stressi ja sellega toimetulekuoskuste omandamiseni.

Alates 2020. aasta sügisest on Malle Tervisekoda MASH juhatuse liige, koolitaja ja nõustaja. Tema valdkondadeks on kõik, mis on seotud töörõõmu, koostöö, meeskondliku mõtlemisiviisi, enesejuhtimise, stressi ja tervisega (sh toitumisnõustamine erinevate terviseprobleemide korrral).


Malle koolitustel ja nõustamistel osalenud on hinnanud tema tööd nii: oli väga kasulik koolitus; koolitajal oli väga hea esinemisoskus ja oskus panna inimesi ennast avama; Tänan Sind! Iga Sinu sõna taga on nii palju positiivset usku, veenvust, et tahaks kohe kõrgele lennata ja olla täna parem kui eile.




bottom of page